S.C. BAVARIA MOTORS S.R.L Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la S.C. BAVARIA MOTORS S.R.L.

  1. Noutati
  2. Ștergătoarele originale Volkswagen
15.03.2021
SFATURI

Ștergătoarele originale Volkswagen

Utilizează doar ștergătoarele originale pentru o vizibilitate perfectă și un drum sigur.

Stergatoarele originale Volkswagen

Ștergătoarele originale de la Volkswagen, cu lamele aero, au o contribuție semnificativă la siguranța traficului.

Create din materiale rezistente și cu un design aerodinamic, ștergătoarele originale asigură o performanță uniformă pe toată durata utilizării lor - chiar și în cele mai dificile condiții de vreme.

Știați că?

→ Lamele ştergătoarelor au o contribuţie semnificativă la siguranţa traficului. Cu toate acestea, în comparaţie cu celelalte componente care au legătură cu siguranţa, ştergătoarelor li se acordă cea mai puţină atenţie.
→ Lama ştergătorului lunetei se toceşte la fel ca şi cele ale parbrizului? Toate ştergătoarele ar trebui schimbate în acelaşi timp.
→ Ştergătoarele fac subiectul unor performanţe destul de impresionante? În medie, o lamă de ştergător, parcurge pe suprafaţa parbrizului, în şase luni, circa 800 de kilometri.
→ Din cauza radiaţiei solare, a ozonului şi a altor factori de mediu, cauciucul fiecărei lame de ştergător devine, în cele din urmă, poros, crăpat şi dur?
→ Reziduurile dure, de la insectele lipite de parbriz, precum şi gheaţa şi temperaturile scăzute din timpul iernii, pot deteriora muchia fină a lamei ştergătorului?
→ Atunci când lamele ştergătoarelor sunt deteriorate, ele lasă dâre sau o peliculă de murdărie pe parbriz şi pot scârţâi sau sări pe sticlă? Acestea sunt semne clare că ar trebui schimbate.Lamele pentru ştergătoare originale, aero, de la Volkswagen…

... curăţă fără să lase dâre pe parbriz.
... asigură o presiune egală pe toată zona de contact, graţie şinelor flexibile de înaltă precizie, care sunt perfect adaptate curburii parbrizului.
... oferă un nivel constant de performanţă pe întreaga durată de viaţă.
... funcţionează lin şi uniform. Nu vor sări sau scârţâi pe suprafaţa din sticlă, graţie materialului cauciucat şi a unui strat de alunecare neted.
... sunt eficiente chiar şi la viteze mari, datorită formei aerodinamice.
... materialele din care sunt fabricate lamele ştergătoarelor sunt rezistente la temperaturi mici şi permit funcţionarea acestora la parametri normali chiar şi în timpul iernilor grele.
... au un indicator de uzură integrat, care va reaminti şoferului când este momentul să schimbe lamele.

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.