S.C. BAVARIA MOTORS S.R.L Noutati

Sunteti in cautarea masinii ideale? Cu Volkswagen, ati ajuns la locul potrivit. Rezervati-va cat mai repede unul din noile autovehicule disponibile sau configurati-va modelul dorit, asa cum vi l-ati imaginat.

  1. Noutati
  2. Profită de oferta lunii august!
23.08.2023
De actualitate la partenerul auto

Profită de oferta lunii august!

Până la finalul lunii, ai un preț special pentru rucsacul sport GTI made by Volkswagen, doar în showroom-ul tău favorit din Baia Mare.

oferta-lunii-august-rucsac-volkswagen-stoc

Alege autenticitatea, alege confortul și îmbrățișează funcționalitatea rafinată cu rucsacul nostru din 100% bumbac. Este momentul să începi să trăiești viața în mișcare, cu stil și încredere. Având dimensiunile de 35 x 45 cm, rucsacul sport GTI te ajută să îmbrățișezi confortul, funcționalitatea și stilul într-un mod complet nou. Achiziționează rucsacul nostru din bumbac acum și pregătește-te pentru noi aventuri!


Până la finalul lunii august, îl poți achiziționa de la dealer-ul tău Volkswagen din Baia Mare la prețul de 35 lei (cu TVA inclus).

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.