SFATURI
15.03.2021

Parbrizul tău este deteriorat?

Pentru a fi în siguranță la drum, vizibilitatea este critică. Înlocuiește parbrizul în service-ul nostru autorizat pentru a remedia problema.
Inlocuire parbriz original Volkswagen

Un parbriz de calitate va oferi mereu confortul unei călătorii sigure.

Pe lângă vizibilitatea impecabilă, protecția UV și antifonarea excelentă, un parbriz original are o importanță deosebită pentru rigiditatea caroseriei și stabilitatea autovehiculului.

Stiati ca...

- Un parbriz trebuie sa ofere mereu vizibilitate impecabila? La urma urmei, siguranta in trafic este posibila doar pentru cei care pot vedea tot.
- In combinatie cu adezivul puternic, cu care este fixat, parbrizul este o componenta activa, purtatoare de sarcini, care face parte din caroseria automobilului? Conform Auto Club Europa (ACE), parbrizul furnizeaza pana la 30% din rigiditatea caroseriei unui automobil.
- Stabilitatea unui parbriz este redusa drastic de ciobirile cauzate de pietre?
- Chiar si cele mai mici gauri, zgarieturi sau fisuri pot deteriora structura complexa a parbrizului, ceea ce duce la pierderea eficientei airbagurilor?
- La deschidere, airbagul frontal al pasagerului din fata este sustinut in partea din spate de interiorul parbrizului, care in aceste conditii trebuie sa fie capabil sa reziste la o astfel de sarcina?
- Cu timpul apar zgarieturi fine, din cauza prafului, nisipului, a racletelor pentru gheata, etc.? Aceste zgarieturi pot reflecta lumina provenita de la traficul din sens opus sau de la soare, atunci cand acesta este intr-o pozitie joasa pe cer, provocand reflexii periculoase pentru sofer.
- La aproximativ 80.000 de kilometri, parbrizele sunt, de cele mai multe ori, intr-o stare atat de avansata de uzura, incat trebuie inlocuite pentru siguranta traficului?


Află mai multe urmărind clipul de mai jos: