S.C. BAVARIA MOTORS S.R.L Noutati

Aici gasiti toate Noutatile de la S.C. BAVARIA MOTORS S.R.L.

  1. Noutati
  2. Oferte speciale pentru igienizarea sistemului de climatizare!
25.04.2023
De actualitate in service

Oferte speciale pentru igienizarea sistemului de climatizare!

De cele mai multe, când instalația de climatizare necesită o curățare temeinică, iar filtrul de polen înlocuire, se pot observa niște situații distincte atunci când te urci la volanul autoturismului tău, precum: parbrizul se aburește; mirosul din interiorul mașinii este schimbat, fiind de regulă, neplăcut sau strănuți cu regularitate.

igienizare-sistem-climatizare-volkswagen-mhs-motors-baia-mare

Specialiștii MHS Motors îți recomandă să soliciți curățarea instalației de climatizare cu regularitate, înainte de apariția situațiile neplăcute care pot amenința siguranța ta la volan (prin reducerea vizbilității), dar și propria sănătate. O instalație de climatizare curată, conformă, te va ajuta să te bucuri de mai mult confort în timpul călătoriilor – vei regla și menține în mod eficient temperatura aerului din interiorul mașinii, fără să simți vreun disconfort, vei putea dezaburi geamurile în orice moment și mai ales, vei respira un aer curat, filtrat, reducându-se alergenii, precum polenul și praful, dar și gazele periculoase, precum gazele de eșapament.


Ia legătura cu specialiștii MHS Motors și profită de prețurile speciale pentru igienizarea instalației de climatizare – doar 130 lei și înlocuirea filtrului de polen – de la 185 lei.


Sună acum - 0374 767 676 și solicită o programare!

Image

Inregistrare newsletter

In Newsletter-ul nostru primiti regulat informatii privind produsele noastre precum si o selectie de oferte exclusive!

Datele introduse nu sunt valide. Va rugam sa incercati inca o data.

Va rugam sa selectati un mod de adresare

A intervenit o problema la abonarea la newsletter. Va rugam sa incercati inca o data mai tarziu.

checkbox_default

Va multumim!

Abonarea la newsletter a fost efectuata cu success.

Veti primi un e-mail care contine un link de confirmare. Va rugam sa confirmati accesand acest link, pentru a putea fi incheiata inregistrarea dumneavoastra.