STIRI SERVICE
03.06.2021

Îți plătești singur dauna?

Profită de ofertele de nerefuzat la lucrările de tinichigerie disponibile la MHS Motors.
Campania Iti platesti singur dauna Q2

Asigura-te ca reparatiile in urma unei daune sunt realizate profesionist, alegand service-ul nostru autorizat unde sunt respectate standardele riguroase impuse de catre producatorul automobilului tau

Reparatii de calitate

Modul in care masina ta este reparata in urma unui accident este foarte important, deoarece reparatiile neconforme afecteaza gradul de siguranta pasiva al acesteia. 
Daca vrei sa te asiguri ca reparatiile sunt realizate profesionist, alege service-urile autorizate, deoarece aici sunt respectate standardele riguroase impuse de catre producatorul automobilului.

Piese de schimb originale

Piesele originale mentin valoarea automobilului si se potrivesc perfect fiecarui model, asigurand astfel timpi de reparatie redusi. 
In plus, au o durata de utilizare foarte mare, ceea ce presupune un raport calitate-pret foarte bun, daca avem in vedere intreaga durata de viata a automobilului.
 
Oferta se aplica si pentru marca Volkswagen Autovehicule Comerciale.

Oferta este valabila pana la 31.12.2021, pentru automobilele Volkswagen, pentru clientii care isi platesc singuri lucrarile de tinichigerie realizate in service-ul nostru.


Detalii campanie aici

Nu uita, in caz de accident - telefon tractare auto Non-Stop: +40 72 9097032

Pentru mai multe informatii ne poti scrie si la: service.vw@mhsmotors.ro